Födelsedag

Jaha då har man fyllt år igen då.. hur är de då att bli 36? jag är en sån person som inte bryr mig om åldern .. känner man någon skillnad mellan 35-å 36? jag gör inte de så för mig är de ingen skillnad alls .. äldre blir ju alla trots allt.. för att man ska märka någon skillnad så tycker jag att man nog får tänka 10 år  i stöten typ 30 - 40 osv.. men om jag bryr mig? verkligen inte.. jaja nog om de..

så hur var födelsedagen då?

Jo först åkte vi med barna  å svärmor till Drakbåtsfestivalen i smedjebacken.. de var kul att se..  första gången för mig att jag var där  på de.. sen gick vi en liten sväng  på marknaden som är  i kombination med drakbåtarna  .. Där köpte Rasmus en soft airgun.. Sebastian köpte ett gäng med små bilar.. så köpte jag  å Ulrika något då ? för våran del vart de ett gäng med  "marknads korv" bara älskar den korven.. bäst utav dom är ju vitlöks varianten tycker jag iaf.. så de blev de.. sen bar de hem åt  igen.. när jag  kom hem så fick jag några helt underbara rosor av min älskling


Å en slant för att köpa  fiske grejer för.. vilket jag tycker var helt perfekt .. TACK ÄLSKLING! du är bäst.. sen kom Svärmor  å Anna  på besök  av svärmor fick jag  triss lotter.. skrapa skrapa men som vanligt när de gäller lotter  å jag så blir de inget haha är nog inte ensam om de haha..tack till Anita för lotterna  chansen fanns ju iaf.. Av Anna så hade jag redan fått pressent .. nämligen en ryggmassage  .. kan säga till dig anna att de var inte sista gång jag vill ha de.. du var jätte duktig tycker jag.. å bra  i ryggen vart jag oxå .. så ett jätte tack till dig.. sen kom Jossef  å Zara  å Alexander  på besök.. jätte roligt att ni tog er tid å komma förbi .. ni är alltid välkommna  när ni vill ..
Sen som var de Niklas  å Veronika som kom med barna  .. av dom fick jag  ännu mer  lotter .. så då var de  på de  igen skrapa skrapa skrapa .. nämen se där ja  .. 40kr iaf.. så de får bli några nya lotter när jag  är förbi någon affär.. tack tack  till er med.. sen var de kvälls myz kvar utav min födelsedag..  jag kan inte ha haft en bättre dag tycker jag.. tusen tack till er alla .. jätte snällt.. å verkligen uppskattat kan jag säga!!

Så var de då Söndag då..
Började dagen med fika  å krov grillning med Olle  Vivvi å deras barn.. i de jätte fina vädret.. senare ut  på dagen kom mina föräldrar för att fira mig .. utav dom fick jag mer pengar till fiske.. vart verkligen jätte glad för de.. så snart har jag  dom pengarna som krävs för de jag  ska köpa... sen bar de av med  dom på promenix ner till dollar för att titta lite.. när vi kom hem igen  så åkte dom å tog med sig  Sebastian till Storå igen .. "saknar han massor redan" .. på kvällen kom Camilla med fam .. å Emmeli på besök för att   fira mig dom med.. utav dom fick jag jätte fina blommor.. tusen tack till er med.. sen var den dagen över den med..

Jaha  å i dag  måndag:
Så sitter jag själv hemma .. Då min älskling  å svärmor skulle  åka en sväng till Hedemora för att hälsa på svärmors syster.. ta nu inte illa upp älskling men de kan oxå vara skönt  å vara lite från varann oxå.. så de tycker jag att dom gjorde rätt i.. hoppas ni har en trevlig tripp där.. själv så vart jag hundvakt.. kul de med.. å chans till att sova lite med .. se de ska jag göra  i dag..

De var ju de där med hundvakt !! dax att ta med sig jyken å gå en promenix ..
Men ni som läser detta om de nu är någon haha... så får ni ha de bäst..


Älskar min Ulrika  nassor

//Janne

RSS 2.0