Skönt!!!!!!

I dag Onsdag fick jag start skottet klart!!! I morgon så får alla  förståsigpåare se att man ska fan inte  tro å snacka skit  om folk innan man har fakta som säger något annat... Å om jag ska beskriva i en skala 1-10 hur skönt de här ska kännas så blir de  fan 10+ .. Men jag har  oxå lärt mig något av detta .. De gör man ialla lägen vare sig de är bra eller dåliga stunder.. Men iaf nu mer vet jag hur folk ikring mig funkar.. Så de var nyttigt  å få veta.. Men någon gång så kommer liknande situationer åt andra hållet  å om jag ska finnas där  då .. ALDRIG!!! Sen att folk ger kritik de är en sak ... men då ska man våga stå för den å inte  backa undan å prata bakom ryggar för då ska man inte heller  ge kritik... Men som oftast så är de såna personer som inte heller  klarar av  å få kritik själv.. å klarar man inte  de  så ska man hålla käft...Sen att jag  å min tjej har/ hade problem måste vi få sköta själv å inte  att andra ska försöka förstöra något som redan är  dåligt.. Men tack å lov så ser de ut att vända !!  Nu kan jag koncentrera mig  på å bli en så bra pappa som bara jag kan bli... Å de ska fan ingen ta  i från mig!!!!


Älskar fortfarande min Ulrika!!!

Vid tangenbordet

En förbannad

Janne

Nu är de dax för å lägga lite energi i......

Ja denna  helgen  har  gått  till historien som plockar helgen ... fan vi har ju nästan gjort en flytt plock i helgen  jag  å gumman .. drygt som fan när man inte  flyttar  utan plockar undan för andra  .. men men de blir säkert kul å fint  när de är färdigt  men de  känns jävligt  långt bort  de  iaf  .. Satt  i dag  å titta runt  lite  på mina  sidor  som jag har  som favvos  ... stannade till på min spel clans  hemsida( www.eurozarkextreme.com ) ..Å vart  å tänka  på att jag  inte  har varit med  å spela  på säkert 3 månader  om de inte  är  ännu mer.. så nu är  de fan imej dax  å lägga ner  lite  Energi i de  igen ..  känner mig sugen å spela  igen .. de där  går  i perioder  .. men nu  är den där  riktiga glöden där  igen ...


Annars så har  dagen inte varit så rolig .. Idag skulle  Basse  ha  kommit till Pappa  men den stackarn ligger  förkyld  så de blev de inget  med.. så vi får se  hur de  blir i morgon .. om han är bättre då .. Pappa  saknar ju  sin lille  kille ...

Älskar min Ulrika

//Janne

Looooong time no C!!!

Ja nu var de ju ganska länge sen man skrev här ...
Vad har  hänt då? Nja  inte  så mycke  men lite har la hänt..
Har varit  i väg  å fiska  ett par ggr... men inte fan vill någon fiske  ta de jag erbjuder den.. börjar mer  å mer likna en Fisk f***a haha.. men skam den som ger sig sägs de!!
Annars så har jag  varit till Storå ett par ggr  oxå .. å allt ser ut som de brukar där! .. något som slog mig sist jag var där  var att de kändes inte hemma  i Sorå längre .. Har nog aldrig  tänkt  så ... Sen kanske de berode  på andra saker  oxå men de hör  inte hit.. Anntar att jag  börjar  på å bli en sk "Dalmas"  haha.. Eller inte! .. får säkert höra av Ullis nu att de är du lååååångt ifrån .. men de är smällar man får ta ..
Sebastian har  oxå varit här  min lilla  super goa kille.. Är ju alltid  lika roligt  å mysigt  å ha  han här hos oss.. Saknar han samma minut som jag lämnar han till sin mamma  .. men jag antar att de är mycket viktigt att han har  mamma  med.. De  är så man får se de.. Alltid de bästa för  barnen.. tänker man så ,så blir de jätte bra ..
Renoveringen av  lägenheten har  oxå börja så smått  här... Tror att de här kan bli 3 av dom värsta veckorna  i mitt  liv.. Fan jag är ju redan trött  på alla dessa Maskin ljud .. å de här  är bara början .. tänk om våran lilla finner för givet att titta  ut just nu  ...hur fan ska de kunna funka?? ..  Men de finns ju inte så mycke  å välja  på ...bara gilla läget  å stänga öron å låtsas som inget händer  runt  i omkring en i sitt egna hem ...
Ligger i en ganska  tung period med massor av arbetsansökningar .. nu jävlar ska jag ha ett jobb de är bara så.. måste ju ha ett jobb nu  om inte förr,  när de börjar  på bli riktigt nära med vårat nyförvärv .. Pengarna  behövs  för oss  å jag  är skapligt trött  på att gå hemma  med ..
sätter in en bild  på min Älskling  när hon höll på å skrämma  ihjäl mig  å Basse när  vi öppnade toa dörren .. haha


Min äskling stog där  med en ansiktsmask.. Jag trodde de var något helt annat...
HJÄLP vem är du tänkte jag haha.. Basse sprang  in i ett annat  rum ... -Jag vill inte se den !!! Sa han haha
Lovar att jag ska försöka skriva snart  igen ..

Älskar min Ulrika  Massor

// Janne

RSS 2.0