Bad Time's And Good Time's!!

Har inte hänt så mycke nu på slutet men lite ska jag la  berätta om.. 

Måndag:
Hände  inte så mycke  . men lugnt  å skönt var de iaf..  när barna  var  borta... en liten film på kvälls  slutet ..
Ulrika tyckte den var bra haha.. hon vågade inte sova  sist  efter  de.. "The Uninvited " hette  den.. den får  iaf  betyg 3.5 i en skala 1-5 av mig!!

Tisdag:
Tidig morgon.. Sen bar de av till Lassaretet ..Där Ulrika hade tidig  tid.. 2 timmar  å sitta  där,  men den tiden gick fort iaf. Efter de så var de hem å ta något att  äta för att sen åka ut till Niklas  .. Där var  Svärfar Arne  barnvakt.. så vi åkte  dit  å kolla in läget att de funkade  bra för han .. å de gjorde de... bestämde sen när  Niklas kom hem att de skulle bli grillat hos han på kvällen .. åkte hem å då vill en kompis till Ulrika komma  hit  å fika.. trevligt var de.. Ut till niklas  igen å grilla  å drog lite pilsner.. Jätte gott var de!! avsluta kvällen hos  Niklas å tjuv fiska lite hihi ... stor fiskarna  försökte nämligen att få lite Kräftor haha.. vad jag  vet nu så blev de  4ST på tre burar.. :( ..Avsluta kvällen med att prata med  Mor  å Far som är  i Nord Norge  på stugan .. Efter de  var de en massa  Snack med  Ulrika  som jag  inte  går  in på här .. Sen Natten efter en lång  dag..

Onsdag:
Hände  inte  så mycke  mer  än att jag  var  en sväng  till Storå fram  å tbx mer eller mindre  .. Ner till Anita  För att  Ulrika skulle hjälpa hennes mamma  med hennes  nya  Mobil telefon.. fin var den!!!  .. Sen hem slöa lite innan vi   titta  på en film .. "The Hangover" .. Har hört på många håll att den skulle vara  så grymt bra ,men i min smak föll den inte  .. 2.5 på min skala 1-5 .. I dag  Torsdag  så blir de en liten Fixar dag .. men de får ni veta ni som läser  i morgon vad som har hänt  i Janne's lilla värld då..  

Ha de bäst alla där ute

Älskar min Ulrika!!!!!

// Janne

Basse Hem :(

Jaha då har man kommit till den dagen som var så långt borta för en hel månad sen .. Men nu är den här!! Å pappa Janne  tycker detta är skit jobbigt kan jag säga..  Men de är ju bara gilla läget ... Å tänka  på Sebastian å att han får träffa Mamma oxå..
För övrigt var de  en dag  i går som bara försvann .. Vi hade besök av  Josef å Zara trevligt tycker  jag att de var... Länge sen man träffa  nån av sina gammla barndoms vänner ... Annars så var de tvättstuga  på agendan .. Min Ulrika så duktig tycker  jag.. Städningen vart en "Start" sen vart de inte mycke mer då besöket kom .. Sen var de mat ..Sen kväll typ ... Maten var kanon i går  vi grillade  å de är ju alltid så gott tycker jag... Måste  vi göra mycke oftare  .. I dag får vi se vad  som händer.. de vet ni som läser i morgon.. hehe

Älskar min Ulrika!!

/// Janne

Folkrace å vemod !!!

Ja  i går var  man på folkrace med  min älskling  å Basse  ... å de var  jätte kul å titta  på de.. Dom när å kära  som körde  var  Andreas  , Lisa  .å Helena  .. Bäst av dom tre för dag var  Andreas ... men dom andra kämpa  på tappert tycker  jag... I dag (läs lördag) händer de inte mycke här  .. Men jag  å min gumma  har  iaf  bestämt att vi ska  ha  en tvätt  å städ dag  ... kanske  inte de roligaste man kan göra  men de behövs de med  ibland.. I kväll så blir de  "avslutning" på en månad med  Basse  .. Å gud vad  man tycker de är hemskt  å tänka  på att man inte ska se  pappas lille  kille på 3V ... Rasmus åker ju  oxå i morgon till sin pappa  så de kommer ju inte  att göra saken mycke  bättre .. kommer ju att sakna  våra killar massor.. Men om man får se något posetivt med  de hela  så är de ju som så att jag  å Ullis  kommer  få en hel vecka bara tillsammans för  oss  själva  ..  Å de vet jag  att både jag  å min Älskling  ser fram i mot  .. Sånt behövs  oxå ..  Nä nu ska man ta tag  i saker  här  å få lite gjort ...

Älskar min Ulrika  massor!!!

vid  pennan /// Janne

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0